Een eenvoudige website nodig? Of een meer doelgericht en interactieve website, waarbij je o.a. twitter en facebook geïntegreerd hebt, bezoekers/klanten je overal kunnen volgen,  nieuwsbrieven kunt versturen, een contactformulier wilt laten gebruiken, jouw portfolio wilt vermelden? Ik wil je helpen

De layout/uitstraling van een website gaat verder dan alleen het toepassen van jouw huisstijl. Ook de technische kant is zeer belangrijk. Mijn streven is dat jouw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen wordt, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling passend bij het doel van de website. Een aantrekkelijke website voor de bezoekers. Een website is immers het visitekaartje van jouw bedrijf.

Voorafgaand hebben wij onderling contact over de wensen en mogelijkheden. Tijdens het bouwen is het mogelijk de website te blijven volgen, zodat direct zichtbaar is wat het resultaat gaat worden. De website is voor u of uw bedrijf. Het resultaat moet volledig aansluiten bij uw wensen.

Uiteraard wordt je website zoekmachine vriendelijk opgebouwd. Een goede website wordt snel gevonden en dat begint al bij de basis.